Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan öbür bir yapı ise yangın merdiveni bapsı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi önem verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı yardımıyla daha risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda bayağı alıngan davranışları sergilemektedir.

Yapı dışı yangın merdivenleri, çoğunlukla binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden yapılan bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve emniyetliği uydurmak ciğerin titizlikle tasarlanır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda birlikte geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu makaslamaklar muhataralı durumların sırat göstericisidir.

Yangın bapsı; in esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Birbir hayli firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve hayat emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü örgüda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın bapsı nedir ve ne işe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini tedariklemek bâtınin kullanılan bir kapıdır.

Yangın merdiveni ile ilişkin yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Sertifikalı yangın kapıları ile müstelzim kalite sağlanmakta olup, talebe nazaran aksesuarlar da eklenebilmektedir

Kaçış yolları ve diğer tedbirler, yangın veya özge ivedi durumlarda sevimli güvenliğinin yalnızca bir bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Bu da ivedili durumlarda daha fazla insanın hızlı bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar. Merdivenler hassaten ergonomik layihamlara ehil olup, kullanıcıların kolayca inebilmeleri için Yangın Kapısı basamaklarında kaymaz yüzeylere ve ciddi tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page